Požurite jer novi Prima letak donosi popuste koji se ne propuštaju

Opremate svoj dom, vikendicu ili apartman? Svratite u Prima salon i na webshop jer vas očekuju super popusti. Preuredite svoj dom i uštedite. 

 

 

Učlanite se u Prima klub pogodnosti,  skupljajte bodove i ostvarite dodatne pogodnosti. Do svoje kartice možete doći tako da popunite pristupnicu na prodajnom mjestu. Jednostavno je i brzo, a svakog člana Prima kluba očekuju brojne pogodnosti dostupne ekskluzivno članovima Prima kluba.

 

Atraktivne blok kuhinje uz odlične uštede

 

 

Blok kuhinje unose eleganciju i funkcionalnost u vaš dom. Dostupne su u više boja i dekora te omogućavaju da ih prilagodite svom ukusu. Kako bi se maksimalno iskoristio prostor vašeg doma, za vas smo pripremili veliki broj različitih i funkcionalnih sastava.

 

Pronađite sve što vam je potrebno na jednom mjestu i uštedite!

 

 

Kod nas možete opremiti dom u istom stilu, bojama i materijalima, bilo da je riječ o tapeciranom ili pločastom namještaju. Prima namještajem postići ćete harmoniju i kreirati ugodan prostor za život. Zato prelistajte novi Prima letak i pronađite sve za svoj dom, vikendicu ili apartman sada uz velike uštede.

 

 

San može biti vaš tajni saveznik u mršavljenju. U blogu možete pročitati kako male promjene u noćnim navikama mogu dovesti do velikih rezultata te kako vam naš namještaj pritom može pomoći.

 

Velika rasprodaja vrtnog namještaja 

Još uvijek nije kasno za uređenje vašeg dvorišta, vrta, terase ili balkona napravljen od izdržljivih materijala. Uhvatite veliku rasprodaju vrtnog namještaja i pretvorite svoju terasu u savršeno mjesto za opuštanje i druženje uz moderan vrtni namještaj snižen do 40%.

 

 

U našem blogu istražite savjete naših stručnjaka koji će vam pomoći namještaj koji se uklapa u vašu terasu, ali i u vaš budžet. 

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta